Rólam

Olvass rólam, és ismerd meg a fotós és a természet történetét

rólam jánosi photo

Mit érdemes tudni a munkámról?

Szerelmes pillantások, érzelmes ölelések, felfedezések, boldog kacajok. Ezeket szeretem, szeretném megörökíteni az örökkévalóságnak, mert ezek mutatják meg igazán, hogy kik vagyunk egyedül, és szeretteink körében is. Azokat a pillanatokat, amik jelentéktelennek tűnnek, mégis az egész életünket hordozzák.

Ezek azok a képek, amelyek az idő rohanásával is érzelmeket hurcolnak, nem egy kötelezően mosolygós, beállított pózos fotózás emlékét. Az idő pedig nem vár. Az egyik legdrágább kincsünk, éppen ezért alkottam meg úgy a csomagjaimat, hogy minél többet adhassak belőle neked, nektek. Ez a legnagyobb ajándék, amit adhatok.

Gyerekkorom óta lenyűgöz a természet. Mai napig ott érzem magam otthon, bárhol legyek is a világban. Az erdőben megszűnnek a gondok, problémák, és egész egyszerűen minden lehetségessé válik. Fizikailag, és lelkileg is feltölt, az egyik legjobb tanár, mentor felnőtt, és gyerek számára is. A családi kirándulások, erdei séták és tóparti piknikek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a természet közelsége a mindennapjaim része legyen, ebben a szellemben neveljük gyermekünket is. Óriási segítség ebben Várpalota, ahol élünk. Tökéletes elhelyezkedésével támogat ebben bennünket, hiszen nem csak két megyeszékhely, Székesfehérvár, és Veszprém között található, hanem saját völggyel is bír, amit rendszeresen látogatunk is, ha nincs alkalmunk messzebb utazni.

Az évek során megtanultam értékelni a természet apró csodáit is: a hajnal első sugarait, a madarak énekét, a rétek színes virágait, és az erdők nyugalmát. Elkezdtem madarászni, a férjem gombászni, és közösen törekszünk ezen felül is felfedezni, megtanulni mindent, és ezt a gyermekünknek is megmutatni. Számomra a természet nem csak egy hely, ahol kikapcsolódhatok, hanem egy élő, lélegző rendszer, amelynek mi is részei vagyunk. Az otthonom. Fontosnak tartom, hogy ezt másoknak is megmutassam. Azt, hogy nincs szükség különféle „mű” kiegészítőkre ahhoz, hogy megmutassuk igazi oldalunkat, önmagunkat, mindazt, ami összeköt minket.

Válaszd a gyors, és rövid fotózást

Miért? Mert tökéletes megoldás az elfoglalt életmódhoz legyünk akár kisgyermekes vagy kamaszokkal élő szülők, munkamániásak, vállalkozók, és még sorolhatnám tovább.

A mai, feszített tempójú világban sokszor nincs időnk hosszú fotózásokra, nehéz összeegyeztetni, bármely életszakaszban legyünk is. Ez azonban nem jelenti azt, hogy le kell mondanunk a professzionális képekről! Gyors és rövid fotózási szolgáltatásaim éppen erre a problémára nyújtanak megoldást. Legyen szó egyéni portrékról, családi képekről vagy üzleti fotókról, gyorsan és hatékonyan dolgozom, ehhez alakítottam a fotózási csomagjaim is, hogy kiváló minőségű képeket készítsek rövid idő alatt.

A rövid ideig tartó fotózás számos előnnyel járhat, mind a fotós, mind a modell számára. Először is, egy rövid fotózás kevesebb fáradtságot okoz mindkét félnek, ami különösen fontos, ha a modellnek vagy a fotósnak sűrű napja van vagy épp tombol a kánikula. A koncentrált, rövid időtartamú fotózás lehetővé teszi, hogy a résztvevők energikusabbak és frissebbek maradjanak, ami gyakran jobb képeket, és jobb élményt is eredményez.

Emellett a rövid fotózások hatékonyabbak is lehetnek. Ha előre megtervezett koncepcióval és konkrét célokkal érkezik mindenki, gyorsan elkészíthetők a kívánt felvételek. Ez időt takarít meg, és lehetőséget biztosít arra, hogy több projektre vagy feladatra is koncentrálhassunk egyetlen nap alatt. A rövid fotózások továbbá kényelmesebbek lehetnek mind a fotósnak, mind a modellnek. A rövidebb időtartam kevesebb logisztikai problémát jelent, könnyebb időpontot egyeztetni, és kevesebb felszerelést kell magunkkal vinni.

Végül, a rövid fotózások lehetőséget adnak a spontaneitásra és a kreativitásra. Az időbeli korlátok gyakran serkentik a gyors döntéshozatalt és a problémamegoldást, ami új és izgalmas perspektívákat eredményezhet. Összességében a rövid ideig tartó fotózások hatékonyak, energiatakarékosak és kényelmesek, miközben lehetőséget biztosítanak a kreativitás kibontakoztatására.

Válassz az alábbi gombra kattintva csomagjaim közül, és foglalj időpontot fotózásra még ma!